Jun 9, 2011, 11:05 AM

Оставам 

  Poetry » Other
664 0 4

Останах с болката от смътното ти вчера.

Със радостта от миналото утре,

с надеждата, че днес ще те намеря

на пътя си – изгубена монета.

 

Останах с болката от свойто вчера,

с надежда днес, че изгревът е чудо.

Със синьото небе и пътя ни далечен,

със онзи слънчев лъч, пропукал утрото.

 

Оставам тук. До другото ни утре,

със болката от мнимото ни случване.

Със онзи миг – свещен, до... после,

със полета на трудното завръщане...

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??