Sep 27, 2008, 12:38 PM

Осъзната 

  Poetry » Other
887 0 24
Опитах да соля живота
в себе си,
в инертното да търся
съществуване,
да чупя бариерите
по прелези...
когато дойде време
за сбогуване.


Превърнах се във тръпка.
На изчезване.
Различна.
Неразбрана.
Несуетна.
Заспивам осъзната.
И съм трезвена...
но никога не тръгвам
инцидентно.


Научих се...
да бъда търпелива,
но не и като всички
да живея.
Избрах да бъда тук.
И да умирам.
Аз просто съм човек.
И не печеля.

© Елица Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??