Mar 1, 2008, 6:56 PM

От'де ли взех :) 

  Poetry » Humour
795 0 23
От'де ли взех таз червена коса
и бялото лице на лунИчки?
Приличам на дебелата Луна
с напъпилите по нея звездички.
 
От'де ли взех тази тънка снага?
Изваяна от глина като амфора.
Дори  и кривокрака, със пола,
на тънки токчета ще мина Босфора!
 
От'де ли взех таз свадлива душа?
Взема ли любов, не я изпущам.
Прибирам всички болки до една,
на никого не давам да се мръщи.




         ЧЕСТИТА БАБА МАРТА НА ВСИЧКИ ОТКРОВЕНЦИ!
БЪДЕТЕ БЕЛИ И ЧЕРВЕНИ,
РУМЕНИ ЗАСМЕНИ И
ПОЕТИЧНО ВДЪХНОВЕНИ!
ОБИЧАМ ВИ!

© Анета All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??