Dec 5, 2006, 8:48 AM

От мен не си отивай 

  Poetry
681 0 12
Небето ми е чисто, розово
със утринните влюбени, щастливи,
със залези във огнено обагрено,
а нощите от сънища, така красиви.
От мен не си отивай, никога!
Дори не си помисляй да те няма,
без теб небето ми ще бъде сиво,
а болката ще е голяма...рана.
Виж, падаща звезда ни се усмихна,
за теб ще пожелая нещо, свято.
Теб винаги във мене да те има,
да е горещо, късното ми лято...
От мен не можеш да си тръгнеш.
Поникнал по стените на сърцето ми,
ти даже въздухът, чрез мене дишаш.
Обичай ме! Обичай ме завинаги...

© Евгения Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??