Nov 18, 2018, 3:48 PM

От обич 

  Poetry
473 1 0

Пресъхващо сърцето търси влага

 от сълзи искрени на някого обичен.

Някой теб пред себе си да слага

и да напада всеки с теб себичен. 

 

С любовта си можещ да извади 

в чаша без дъно, душата ти пробита, 

от тяло набраздено от рагади, 

попиващ мъката в теб пропита. 

 

Стискащ зъби, болката поглъщащ

с големи глътки - много да олеква, 

и вече никога не ти я връща, 

защото болка само с обич секва.

 

 

© Мария Божкова All rights reserved.

10.11.2018год.

МаЖор 

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??