Jun 30, 2021, 7:15 AM

От сърцето 

  Poetry
625 10 26

Понякога така ми се лети
далече и високо. И високо,
защото зная - някъде си ти,
там горе. Точно в моята посока.

Понякога крилете ми висят,
раздърпани и кални до земята.
Очите ми - два облака. Дъждът
превръща в океана голям душата.

Понякога почти съм слънчоглед.
Оранжеви идеи ме намират.
Усмихвам се и мисля си да теб.
И всяка мисъл става по-красива.

Но най обичам да ми се лети.
Та само дъх дели ме от небето
с безброй звезди. Една от тях си ти...
Прегръдка, татко! Топла. От сърцето.

© Деа All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??