Jun 9, 2022, 10:04 AM

Отдаден 

  Poetry » Love
327 1 0

Дето се е убивал този жадувайки за живот в открито море. Е погубвал и най - хубавите си мечти. Да се отдаде ! Простирайки ръце към притихналата бездна на морето. Неведнъж стоял е , над бездната надвесен , с горда мъка в душата си живял е. В заключени простори , неумолима пустота. Той често сам себе си не разбира , обхванат от дълбоки ,но неясни пориви. Разтърсван от полюсни чувства. На границата на два свята. Той е често мрак или искрят рани. Приел съдба на пленник в самота , той умира със тъгите на милион сърца и светло се ражда - разнолика нестройна душа.

© Георги Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??