May 27, 2008, 11:11 AM

Отдавнашно чувство за любов 

  Poetry
877 0 3

Ден и нощ!

Нощ и ден!

Месеци минават,

но във мене си остават

чувствата красиви,

отсечени, но още живи.

Правя всичко, както е редно.

Живея живота си като за последно.

Всеки ден едни и същи неща,

опитвам се да не мисля за любовта.

Но нощем, когато остана сама,

тя ме настига със спомени сиви,

прокарва по мен корени диви,

задушава ме цялата

и аз съм във плен,

заплаквам от болка

и чакам утрешния ден.

© Красимира Неделчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Дано това е само поезия,нищо повече,не и истина.Обречени няма,има само обричащи се.Поздрави за стихчето,Обречена,личи си чувството в него.
  • харесва ми как се връзват стихът ти и името ти(обречена) Браво,браво...
  • Много ми хареса!!!
Random works
: ??:??