Mar 21, 2008, 10:13 PM

Отхвърлена любов 

  Poetry » Love
1227 0 1

Смееш се,
 но на мен ми тежи!
Не ти пука,
но моето сърце кърви!
И влюбен в собственото аз,
си скован от мраз!
От страх да не останеш сам
някой ден,
се криеш като дете,
уплашен, в крепостта на своето сърце!
Казваш ми да не мисля за това,
но как,
като не мога и да спя!
Моля се на Бога,
да бъдеш винаги до мен,
да ти тежи, да ти пука
и твоето сърце да кърви,
някой ден!

© Мария Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Ся няма да навлизам в подробности, но определено стиховите ми ти харесаха!И много ми напомнят за самия мен преди време!Продължавай в същия дух и успех!
Random works
: ??:??