Aug 10, 2008, 10:44 AM

Откраднат час... 

  Poetry » Love
682 0 4
 

Притварям очи и мълча,
очакваща тебе.

Усещам дъха ти, с който ме галиш,
сливам устни с тези, с които ме мамиш.

 

Отдавам се цяла в твоите ръце,
по-живо едва ли било е мойто сърце.

Треперя цяла в забрава...
че само още час ни остава...

 

Час откраднат имаме само,
а после ще тръгнеш и ти...

Че път към вкъщи имаш,
и жена - очакваща те с мечти.

 

Ще ме целунеш,
ще ми пожелаеш лека нощ",
а аз тихо сама ще се сгуша.

Кротко смирена, за да поплача,
под завивката ще се промуша.

 

Ще искам да заспя,
да не мисля,
че в крайна сметка...

съм втората аз...

 

Тайно ще броя минутите, оставащи
до другия откраднат час...

© Надя Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??