Apr 1, 2015, 9:20 PM

Откровение 

  Poetry
481 0 0

Откровение

 

Виж,

аз никога няма да те имам,

пренасям мислите,

на следващия лист хартия.

Да, трудно ми е,

да стоя до теб спокоен,

разбрах взаимно е,

обещавам да седя покорен.

Наясно сме,

с чувствата взаимни.

Ще следва болка?

Едва ли, не сме така раними.

Да, имаше влечение,

опитахме се да го скрием,

решихме, че ще бъде най-добре,

всичко да разкрием.

Въпроси следваха,

и отговорите открити,

усмивки засияха, приятели сме ние.

© Радослав All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??