Feb 9, 2021, 7:56 AM

Откровения 

  Poetry
352 1 5

Живея ли добре – не знам,
или се рея в тишината...
В тъгата си съм често сам,
но силно грея в тъмнината.

Владея мисъл и душа.
Милея всеки да обича,
защото в тези времена
любов с безвремие граничи.

Когато в сивите ъгли
душата свири на пиано,
светът възнася до, ре, ми
и се унася замечтано.

Когато ние сме добри,
запяват весело сърцата!
Животът винаги блести
и се запомня по делата!

© Димитър Драганов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??