Dec 9, 2008, 6:40 PM

Отлитам 

  Poetry » Love
597 0 1

 

Оставям екрана отворен...
отлитам в завивките пак...
потъвам в съня ни бездомен...
с любящите пламъци - с тях
отиват и сенките страшни
да пият от жива вода
и хвърлят крилете си прашни,
изпълнени с обич и смях...
Отиват за истинска нежност
във своите жадни сърца,
отиват да бъдат потребни 
на вятъра с други пера,
летящи в красиво небе,
където ефирно сърце
горещо им шепне... Ела!
с лъчи прозрачно-вълшебни...

Събуждат ме тези лъчи,
душата ми пее приятно,
огряна от твойте очи - 
любов... невероятна...





© Агапея Полис All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Вълшибство много красив и силен стих браво вече съм ти фенка!Продължавай в същия дух! и не обръщай внимание на глупави коментари
Random works
: ??:??