May 29, 2009, 9:38 PM

Отровата Любов 

  Poetry » Love
659 0 4

Под ръцете ти раждат се дюни,

завихряш ме с допир-нежност,

с усет за топлите ласки на юни,

ме даряваш с копнение-милост,

милваш ме и ме каниш в себе си,

обличаш ме с очите си кехлибар,

превръщаш ме в миг от дъха си,

треперя сякаш като пред олтар,

щом си в мен със своя дух и свят,

чувствам фибрите ни като ствол,

разцъфва сякаш общият ни цвят,

с отровата Любов сега си ме убол!

 

 

 

 

 

© ДЕСИСЛАВА СТОЯНОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??