Dec 5, 2010, 8:09 PM

Отвъд вярата 

  Poetry
657 0 10

 

 

Като самотна лодка поривите слизат,

несдържани, в море от светлина,

когато вярата е много  близо,

но  тръгва си, докосната  едва…

 

 

Превръща се във сън недосънуван,

в криле от вятър, оковани в плен.

Животът може би сега рисува

последния ни мост изпепелен.

 

 

 

 

 

© Геновева Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??