Jan 16, 2010, 2:30 PM

Пак да те открия 

  Poetry » Love
667 0 8

 

Дали ще мога пак да те открия
на онзи бряг с напукани смокини,
където устните ти бяха жар
и пламък грееше в очите сини?

Където звънкият ти весел смях
издигаше вълни в морето
и стреснат гларус със замах
отлиташе далеч в небето.

Където с вятъра игрив се борех
да стигна първи твоята коса.
Задъхан и ревнив със него спорех,
че няма по-красива на света.

 

***


Седиш студена и с угаснал огън.
Опитвам със любов да те завия
и пита стоплен от надежда спомен - 
дали ще мога пак да те открия?

 

 

© Ники All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??