Наивник ли съм, вярвайки на всекиму,
макар да зная хората че мамят?
Лъжата – „привилегия“ посредствена
на подлеци, жадуващи да галят
душите си, а меч забиват другиму
и после предоволни пак се смеят.
Но хитростта привидност е на умното.
Наивното с доброто се родее!
© Данаил Таков All rights reserved.