Jul 3, 2012, 1:27 PM

Пасивно 

  Poetry
475 0 1

 

Преглъщам си душата. И наливам вино.

Защото мога да си позволя отрано.

Заглъхването няма ме преоткрие...

Ще ме зарови. Сред негата от забрава.

 

И лошото е, че това ми е привично.

Че това е моят жест към кратка радост.

Това е подтик - много, много тънък писък.

С глас на не добре настроена китара.

 

Преглъщам си душата и изливам сили.

Защо прибързвам към ръба - себеомраза?

Нима не виждам? Че съм станала пасивна...

а аз не мога да си позволя да бягам...

© Уморена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??