Feb 27, 2018, 8:50 AM

Пазач на семейният авторитет 

  Poetry » Free verse
580 2 10

Той пиеше

      биеше

     псуваше

    викаше

Тя мълчеше

    търпеше

    чакаше бурята  да отшуми

 

Той викаше 

      псуваше

      пиеше

     биеше

Тя търпеше

    мълчеше

    не казваше нищо

Той биеше

      викаше

      псуваше

      пиеше

Тя не казваше нищо

умря

Сега има спокойствие..

Тоѝ няма кого да бие, Но продължи да пие...

 От самота...  

© Румяна Друмева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??