Музата ми се разсърди,
на кравайче съм се свил,
няма в мене думи мъдри,
уф, завършен съм дебил.
Рибка римички подмята,
но това не се брои,
щото глобус е Земята
и в краката ми стои.
Моля, помогнете всички,
съм идейно май обран,
думите ми са трошички,
а перото - великан.
Гледа в мене твърде строго
и изтръпвам, няма как.
По тавана мухи много,
ми - ще легна по гръбнак.
© toti All rights reserved.