Oct 12, 2019, 8:27 PM

Писмо 

  Poetry » Love
1176 5 8

По вятъра ти пращам обичта си,
сърцето си и цялата си нежност.
На морските вълни пък доверявам
страстта  и своята безметежност.
Сълзите си ще събера във облак,
от мъката си ще направя буря.
На слънцето ще се усмихна с радост,
за да ти носи вяра и надежда.
Далече си, но зная, че когато
получиш тези дарове ще бъде
по-лек и по-щастлив денят ти.
Единствено душата си оставям, за да те чака да се върнеш....

© Красимира Нушева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??