Dec 17, 2009, 1:43 PM

Писмо до небето 

  Poetry » Other
1014 0 24

Мили Татко, пак е зима

тука долу на земята,

ти в такава си замина,

скочи на смъртта в шейната.

 

Все се каня да те питам,

как сте горе на небето,

Рождество дали там има,

както тука е прието.

 

Чакате ли Дядо Коледа,

правите ли Бъдни вечер,

аз късмети съм приготвила,

има и за теб изпечен.

 

Ще го сложа на прозореца

със писмото си сърдечно,

ако пуснат те за Коледа,

намини с лъча небесен.

© Ивон All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??