Mar 28, 2018, 2:21 AM

По „Даром“ от Андромаха (Белла) 

  Poetry » Other
243 0 0

По „Даром

от Андромаха (Белла)  

 

Животът ми е даром даден
и следователно не ми принадлежи.
Живея, за да го раздавам
на всеки, който го цени.

 

Когато се раздам до края,
отново даром ще получа,
смъртта е изход към безкрая,
а Любовта - за Рая ключа.

 

Знаеш ли какво е вечността –

мираж ли някакъв или измама? 

Животът е една светулка,

лутаща се в бездната от океани. 

 

Не признаваш ти, че съществуваш

и че рай не би имало без теб?

В светлина на свещите будуваш,

но разкъсва душата ти Ереб.

 

Пеперудите не бива да ги галят,

ласките на тях им носят смърт.

Само обич трябва те да получават

и към щастието си просторен път.

 

© Вили Тодоров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??