Jul 21, 2006, 10:46 AM

Подарък 

  Poetry
812 0 17
Виж! В ръката ми се приюти
една светулка. В нейната душа
тревожно мисълта трепти,
че не е нужна никому сега.
Донесох я понеже зная -
от подредените ти скъпи вещи
пада сянка в твойта стая.
И затова ти подарявам нещо,
което да ти носи светлина...
От сянката на вещите ненужни
единствената полза е това -
светулката и аз да сме ти нужни!

© Бистра Малинова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??