Dec 29, 2008, 3:38 PM

Подслон 

  Poetry
655 0 28
               Подслон

Грешките, изплетени в небе,
мълчания
бездрешни
сипят...

Цвета не смей да му крадеш,
откъснеш ли -
вина
ще вдишаш...

Сълзи от самота скроих,
душата
залезно
заплака...

Подслон и бе Любов във стих...
От мислите
твои -
палачи!...

© Таня Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??