Aug 20, 2010, 7:53 PM

Поглед назад 

  Poetry » Other
626 0 5

Рони се лицето ми

като стара мозайка.

Очите - тъмни коридори,

без път и посока,

без място за нежни думи

в препълнените от цинизъм устни.

Луничките ми една по една

изчезват, ставам безцветна

мраморна гръцка богиня

със  змии в мисълта си.

Не минават години, а дни,

пилея късове душа по пътя си.

Започна да ми липсва

момичето от снимката в паспорта.

Бягах, а сега се моля да я върна.

 

Обратно към себе си.

Обратно към смисъла.

© Таня Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??