Jan 29, 2012, 5:54 PM

Поискай... 

  Poetry
864 0 13

Поискай силно!
Нарисувай с мислите
най-шарените чувства и мечти.
На фона на най-топлите предчувствия -
тъгата с радост и със вяра оцвети!

Поискай смело!
Изглади търпението
и с волята страха си стар впрегни!
Пропуснатите мигове, съмненията
с ралото-истина до дъно изори!

Поискай всичко!
И засей вината
на съвестта в дълбоките бразди!
И до написаното от Съдбата
свойта съдба желана напиши!

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??