Feb 8, 2017, 2:58 PM

Помня 

  Poetry
545 0 8

Ще си спомням за тебе със гняв,

щом будуваха моите нощи.

Развълнува ми разума здрав,

настървено да плаче за още.

 

Ще си спомням за тебе със скръб,

нямам думи, с които да кажа -

и за миг не обърна ми гръб,

даже с риск гордостта ти да смажа.

 

Ще си спомням за тебе със плам,

щом над устните шепне молитва.

Да! Крилата ме правиш, аз знам,

ненаситна към теб да отлитна!

 

07-02-2017 г.

© Десислава Вълова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??