Feb 16, 2010, 10:15 AM

Понеделнишки 

  Poetry » Humour
1276 0 13

И тази сутрин слушам новините,

прогнозата е бури, сняг и дъжд,

дали ще бъде слънчево в душите,

Алена ведро млъква изведнъж.

 

Говори за късмет, любов, пари,

те все на други зодии се падат,

на мойта пак на работа ще ù върви,

естествено, звучи като награда.

 

Навличам якето със бойните задачи,

изстинало кафето ще ме чака,

усмивка бодра, как само ми се плаче,

до 10 сутрин, Понеделнишки, така е.

© Ивон All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??