Dec 16, 2009, 3:58 PM

Понякога 

  Poetry » Other
678 0 15

Понякога живея на инат,

понякога умирам и го искам,

разбрахме се с живота-тарикат,

че всеки ще играе прима виста.

 

Опитахме със теб какво ли не,

от страстни мигове до скука,

как леко беше влюбени да сме

и колко тежко е сега, че не ни пука.

 

Живеем в омагьосан кръг,

с гримирани души общуваме,

измама тегли ни към звезден връх,

щастливи долу боледуваме.

 

Понякога съм слънчево добра,

понякога съм ледена кралица,

понякога със тебе съм сама,

без тебе съм като ранена птица.

 

Понякога обичам на инат

и кукувица някъде ми кука,

с махалото танцувам в такт -

напред-назад, падение-сполука.

© Ивон All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??