Jan 10, 2008, 1:51 PM

Попътни мисли 

  Poetry » Love
870 0 12

  Поредната измама на душата.

  Последната изречена лъжа.

  И ти си - късчето утеха,

  а аз - единствена жена.

 

  По пътя с разпилени мисли,

  събирам чувства и слова.

  Мечтите ми обличаш в бяла нежност.

  Разбий се в мен като вълна.

 

© Дилианна Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??