Oct 14, 2020, 10:23 AM

Порив далечен 

  Poetry » Other
147 1 0

Аз се боря за мир и любов
и красивите думи говоря.
Аз за новите дни съм готов
и с човека избягвам да споря.

 

Аз на всеки подавам ръка
и внимавам какво ще му кажа.
Не познавам вкуса на страха...
Той е мисъл последна в багажа.

 

Аз обичам да правя добро,
а каквото ще става, да става.
Аз приличам на птиче самò
и не тичам към блясък и слава.

 

Аз живея в сърцето с искра
и творя – вдъхновено човече.
Аз съм твоята близка звезда,
но душата е порив далечен...

© Димитър Драганов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??