Jan 28, 2010, 12:14 PM

Портрет 

  Poetry » Other
437 0 4

Момченце гледа от портрета –

в костюмче, с нова вратовръзка.

С ръкав стъклото прашно лъскам,

целувам снимчицата вехта!

 

Детето милвам, то се смее,

намига ми с очи - маслини...

Секунда – и ще оживее,

макар и в  старо, нямо кино!

 

Приятелю, така си малък,

а аз пред тебе коленича

и всеки ден, нахално-жалък,

доказвам си, че те обичам! 

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??