Mar 8, 2007, 4:05 PM

Последен стон 

  Poetry
687 0 3
Живееш, сякаш изкован от камък, загасващ тъжен пламък. Душата ти умира под натиска на тежестта, сърцето ти напуква се от дълга самота. потънал в спомени, покрит във прах, ти виждаш блясъка на твоя страх. Той идва срещу теб, крещи в мъглата, ала ти бавно се отделяш от земята. Полети, полети, избегни страха и неговите очи. Не го поглеждай в лицето, той носи отрова в сърцето. Започваш да пропадаш в бездната сега, ала кой ще ти подаде ръка??? На ръба си - готов да изгориш, ала грешката си няма да простиш. Изкован от камък... изгаснал вече тлеещ пламък.

© Диментор All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Хей хей всяка грешка се прощава колкото и да е голяма
  • аххахаах.Много добре харесва ми на някои места е яко.Поздравления,обща жено
  • Ей ей ей
    я горе главата, винаги има кой да ти подаде ръка! =]
Random works
: ??:??