Dec 12, 2008, 10:27 AM

Последна гара 

  Poetry
775 0 6



ПОСЛЕДНА ГАРА

 

Вятърът изгони

жълтото от клоните.

Претърколиха се

сезоните

по стръмнината

на живота ми.

На крачка съм

от  зимата.

Перонът на надеждата ми

опустя.

Във влака съм,

по пътя към тунела.

На следващата гара

посрещачите са много -

всички от рода

заминали си преди време.

Светло или тъмно ще е,

аз  не зная.

Кой сезон ще отнеса

в безкрая?

Нали след зимата

отново идва пролетта.

Дали ме чака Рая,

Любов и Светлина?

 

© Илиана Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??