Jul 7, 2011, 9:53 AM

Последната надежда 

  Poetry » Phylosophy
394 0 3

Последната  надежда

 

Грабвам и последната надежда,

скрита надълбоко в мен.

Тръгвам, търсеща утеха в

пустите и изтерзани улици.

 

Бягам от страха си - скривам се.

Прехапвам наранените си устни.

Очите уморени се затварят.

Гласът ти чезне в мен.

 

С последни сили се изправям.

Политам  в нощния простор.

Избягала съм от страха си,

от тишината и от мен.

 

Грабвам и последната надежда,

скрита надълбоко в мен.

Ровя с цели длани,

но няма я...

© Екатерина Глухова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??