Apr 20, 2007, 11:52 AM

поспри 

  Poetry
561 0 7
не
не си отивай
остана ми само ти
сама не ме оставяй
без теб
сърцето тъжи
в очите изплуват сълзи
усмивката в тях замира
загнездва се
пустота
студена тъга
зная
накрая
тръгваш и ти
 

не ме оставай сама
надежда
поспри

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??