Dec 27, 2007, 12:46 PM

Посвещение на любовта 

  Poetry » Love
837 0 16
В нощите ти си луната,
тихо в небето изгряла.
Галиш със лъчи душата,
дълго за обич копняла.

В дните ти си слънцето,
греещо с топлина за мен.
Расте на живота зрънцето,
когато влюбен е всеки ден.

В сърцето ти си мотор,
създаващ реките от обич.
Щастието иска простор,
към него сега ме водиш.

© Васил Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??