Настоящото посвещавам посмъртно на поетесата Иванка Карамфилова!
Напуснала -Литературен кръг "Свободна мисъл" - Велинград, с поклон!
На кака
Тръгна ти тихо
по пътя си вечен,
обгърната с обич,
живяла живот човечен!
Както при влака,
грижовна ти в мрака,
права диря проправяш.
Тежка мъка оставяш!
Ще помним ний
твойте заръки.
С твърдост ще минем
през житейските мъки!
В кръга
място ще пазим.
Окрилени от твоите рими,
силни живота ще газим.
© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ All rights reserved.