Oct 22, 2009, 10:12 PM

Посветено (очите ти са жадни макове) 

  Poetry » Love
692 0 2

Очите ти са жадни макове
и в нощите ми избуяват.
Очите ми - треви разплакани,
съня ти нежно разлюляват...
Дочувам голи цветошепоти,
в танца им свещен политам .
На времето ме скрий във шепите,


сама се уморих да скитам...

13.04.09г.

© Милена Белчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??