Jul 23, 2017, 2:17 PM

Повик 

  Poetry » Love
1045 3 6

                                                                     Повик

 

                                                        Повикай ме, когато утрото

                                                        сбогува се с нощта

                                                        и слънцето с усмивка сгрява

                                                        сънени нивя, цветя.

                           

                                                        Повикай ме, когато

                                                        утринен зефир погали

                                                        съненото ми лице 

                                                        и укроти с прегръдка нежна

                                                        неспокойното сърце.

 

                                                        Повикай ме, когато

                                                        отруден през деня вървиш

                                                        и всяка мисъл и тревога

                                                        желаеш с някого да споделиш.

 

                                                        Повикай ме, когато

                                                        изпращаш уморен деня

                                                        и чакаш някого, с когото

                                                        покой и нежност да делиш в нощта.

                                                   

                                                        Повикай ме! Ти само ме повикай!

                                                        Аз на мига ще долетя! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Павлина Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??