Aug 31, 2024, 2:47 PM

Повярвай 

  Poetry » Phylosophy
112 3 3

Да повярваш е много трудно
скърцат зъби в устата ти- безмълвно.
Говори  жестомимичния език
показва знаци, сърцето  нашепва ти догадки.
Колко нужно е  да не сме си чужди
да повярваме че вярата е наша мъдра възраст!
Представиш ли си?  И  мислите ще те прегърнат
 крила на птица, на теб ще вържат!
Страхът  от висините,  земята ще погълне
звезди, откраднали ги в нощта
 вярата в теб-  пак ще върне...

 

Пан.
 

© Найден Тихомиров All rights reserved.

The work is a contestant:

Напразно ми режете крилете, аз летя със сърцето »

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??