Jul 28, 2016, 9:21 PM

Появяване 

  Poetry » Love
252 1 4

Как любовта се появи?

Със тихи стъпки във душите се всели.

Размаха прелестни крила.

Окъпа девствена гора.

Следите стари заличи.

И пламнаха тъй слънчеви лъчи.

С криле безименни се тя понесе

и на врата ми мигом се обеси.

Не се опитвам да се отърва.

Желая те и чувствам, че летя.


 

© Симеон Пенчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??