В мотелска стая с приглушена светлина
две тръпнещи тела се наблюдават.
Готови душите си да предадат на Сатана
и да изхвърлят всичко, що притежават.
Свян и опасения са погребани дълбоко.
Ръце протягат се с капка настървение.
Толкова е кратко, но и толкова жестоко
да се любят, а да извършват прегрешение.
Дрехите разкъсани мятат се небрежно.
Жадни устни търсят целебен извор.
Няма време, нито желание за нежност.
Животинската страст е единствения избор.
Тишината е убита от чувствени викове.
Съвестта предвидливо е затворила очи.
В тази малка стая няма място за щитове,
а само за две грешни, влюбени души.
© Биби All rights reserved.