Jan 27, 2022, 1:49 PM

Празната ваза 

  Poetry » Other
295 0 2

Вазата остана празна.

Три стръкчета цветя ги няма в нея.

Целувка не получих сутринта.

Та ти си толкова далече.

 

Дали си спомняш този ден,

когато ме целуваше свенливо.

Или си на други мисли в плен.

А правеше специалния ми ден

от щастие и обич да прелива.

 

Бели хризантеми, есенни красавици,

на този ден красяха вазата.

Аз зная, за моя ден рожден,

ти от звездите си ми свил букет.

© Румяна Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??