May 23, 2019, 8:32 PM

Пред погледа 

  Poetry » Landscape, Other
529 2 5

Прихлупва облаче света

и в бялото се гмурва птица.

Размахва вятърът крила

след слънцето – залязваща жълтица.

 

Пищи, високо в падащия здрач

сред своя полет лястовица.

Подсвирква кос, врабци крещят.

Изгрява първата звездица.

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??