Feb 14, 2020, 10:41 AM

Пред портата на моята съдба 

  Poetry » Other
357 3 0

Понякога си толкова далечна
и образът ти губи се от мен.
Понякога си буря безконечна,
когато те очаквам вдъхновен.

Понякога в душата ти сияя –
издигам се в очите на нощта.
Понякога телата се желаят.
Успя ли да избягаш от това?

Понякога те гоня, а не бива.
Отива ти да бъдеш и сама.
Игрива си, дори и горделива.
Понякога си истинска звезда!

Понякога отново ще ме има
и някак ще се губя в тишина.
Дочаках недописаната рима
пред портата на моята съдба.


 

© Димитър Драганов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??