Ако думите казваха много
а делата бездушно мълчат,
любовта се превръща в тревога
а душата, скована от страх!
Да! Оставаш понякога сам,
тъй откриваш забравени истини,
тишината превръща се в храм
а сълзите, вината пречистват!
И петелът преди да пропее
не осъждай на смърт любовта,
позволи и във теб да живее,
дай на вярата силни крила!
"Истина ти казвам, че тази нощ, преди да пропее петелът, три пъти ще се отречеш от Мене."
/ Матей 26:34 /
© Руми All rights reserved.