Apr 23, 2009, 8:27 AM

Представа за принц на бял кон 

  Poetry » Love
559 0 1

Живяла в приказна страна

и чакала своя принц на бял кон.

До късно вечерта стояла

и отронвала лек стон.


Кога ще дойде и в любов ú се врече,

и в косите ú зарови цвете?

Кога сърцето си с нейното ще слее

и ще вървят хванати за ръце?


Ето, че дойде и този ден,

но далеч от представата ú беше той.

Застана до нея спокоен

и с ръце обгърна ú снагата.


Не във вечна любов ú се врече,

но прекрасни моменти ú дари.

В храма на  страстта я заведе...

Тези мигове ще я топлят в мразовити дни.

© Пролетното момиче All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Стихо добър-свмени синьото-трудно се чете-поздрави!
Random works
: ??:??