May 12, 2019, 10:28 AM

Преливане на цветове 

  Poetry
413 5 10

На люляците цветовете вехнеха,

отлитаха душите им в безкрайното.

И въпреки че безвъзвратно чезнеха,

във спомените дишаше омайното.

 

Но цветното от тях не си отиваше,

а закачливо сменяше си формата.

Защото във божурите попиваше,

целувката на розовото, знойната!

© Данаил Таков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??